07-08-06

Wakker worden?

Af en toe, en vooral op ochtenden zoals deze, heb ik het gevoel dat ik oud word

Vanmorgen zag ik pas om 2u30 mijn bed en om 6u probeerde de wekker me al, ongenadig, wakker te krijgen.

Vroeger (as in een jaar of 6 geleden) ging ik uit van vrijdagavond tot zondagochtend en had ik geen problemen met het te kort aan slaap ... tegenwoordig moet ik al een week recupereren van zo'n nachtje slaap tekort

Het was wel een gezellig (maar kort - maar das dan weer altijd het geval ) weekend. Vrijdagavond opt gemak ene gaan drinken in combinatie met goed gezelschap en een goeie babbel. Zaterdag vooral veel niets gedaan en gisteren dan een beetje muziek in mijn weekend gegooid. Vrij tam publiek maar het was dan ook zondagavond ...

Anywayz, van zodra het hier @ work een beetje rustiger wordt, gooi ik nog een paar kenmerken van uw trouwe dienaar op het net!

11:12 Gepost door Dreamer*vs*Realist | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ziede wel ... Die zondag is dus toch nog super goed meegevallen alé

Gepost door: lolmie | 07-08-06

Elaba, super van je hier terug te vinden... En nee, jongedame, je wordt niet oud... Je bent nog superjong :)

Gepost door: Steffie | 07-08-06

*** merci voor je berichtje!
En jamie, zijn CD's zijn inderdaad ook heel goed, maar je moét (lees: MOET) hem echt eens life bezig zien: nog eens tien keer zo goed! Zijn optredens zijn nooit hetzelfde, met al dat geimproviseer. 't is echt schitterend!

En over dat uitslapen: ik ben 'jong', maar voel Dranouter nu toch ook hoor ;)

Gepost door: Lime | 07-08-06

Ik heb hetzelfde gevoel vroeger ging ik in Leuven in de week uit, en dan nog in't weekend thuis en gene last van. Nu voel ik het 3 dagen lang als ik eens later dan 12u in mijn bed lig :) misschien ook omdat we het minder doen?

Gepost door: Llleennn | 07-08-06

En ik ben nog te jong om ui te gaan! ;-)

Gepost door: FaiRytaLegiRL | 08-08-06

heeeeey Haha, grappig, een samsung-addict, van mij is het mijn eerste maar mijn badeendje heeft er ook een (wel nen anderen) en die zijn ZO gemakkelijk!!!! Denk dat mijn ouders mij wat doen als ze horen dat ik alweer een nieuw toestel heb maar ja... Tis echt een schatje :p (raar om zoiets te zeggen over een gsm :D)

Het is type x490, in vele winkels al niet meer verkrijgbaar heb ik gemerkt, alles is nu met camera en kost stukken van mensen... Maar ik heb (voor de eerste keer) geopteerd voor een stevig handig toestel twv 99euro én heb nog es 20 euro korting voor mijn oud toestelleke :-) Tis te doen hé ;)

Gepost door: RedRose | 08-08-06

De commentaren zijn gesloten.